Σχοινάς 4711

Το 4711 είναι ένα νυχτερινό μαγαζί που εδω και πολλά χρόνια μας διασκεδάζει μοναδικά. Πλέον λειτουργεί στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Βέβαια, μπορεί να άλλαξε διεύθυνση, όμως το αστέρι που φιλοξένει εδω και χρόνια είναι το ίδιο, ο καταπληκτικός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς. Πλέον το όνομα του συγκεκριμένου καλλιτέχνη των μεγάλων επιτυχιών είναι συνυφασμένο με τα βράδια στο 4711 που όλοι μας έχουμε λατρέψει. Σημειώνεται πως αυτό το νυχτερινό
μαγαζί
είναι ο ναός της πραγματικής διασκέδασης. Εδω και χρόνια λειτουργούσε στο Κολωνάκι, όπου ο κόσμος σχημάτιζε ουρές. Πλέον και συγκεκριμένα από πέρυσι, το 4711 στεγάζεται στο club Αυτοκίνηση, το όποιο στο παρελθόν ήταν ο πιο καυτός προορισμός της νύχτας. Έτσι, πλέον τα βόρεια προάστια αποκτούν ξανά τον δικό τους πόλο έλξης στη διασκέδαση, που δεν είναι άλλος από το νυχτερινό μαγαζί 4711. Οι υπεύθυνοι του νυχτερινού μαγαζιού, της οδου Κηφισίας 7 στο Μαρούσι, έχουν φροντίσει ώστε να φτιάξουν έναν υπέροχο χώρο, που ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες διασκέδασης. Έτσι, με πολύ γούστο και ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, το 4711 αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα και δημοφιλέστερα νυχτερινά μαγαζιά. Εκεί θα βρει κανείς καθαρά ποτά, υπέροχο κόσμο κάθε ηλικίας, καθώς επίσης και πολύ καλές τιμές. Με λίγα λόγια το νυχτερινό μαγαζί 4711 αποτελεί must για ακόμα μια σεζόν.

Διονύσης Σχοινάς

4711 clubΟ Διονύσης Σχοινάς αυτόν τον χειμώνα θα ξεχωρίσει για ακόμα μια φορά, με το μουσικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει στο νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων 4711. Οι μεγάλες του επιτυχίες μαγεύουν τον κόσμο κάθε σεζόν. Οι θαμώνες του 4711 στο Μαρούσι ξέρουν πολύ καλά πως πηγαίνοντας εκεί δε θα απολαύσουν μόνο φοβερά ποτά σε έναν απίθανο χώρο, αλλά θα περάσουν υπέροχα βράδια διασκέδασης με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Ο Διονύσης Σχοινάς γεμάτος κέφι και θετική ενέργεια, κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια που εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί 4711 να δώσει άλλο νόημα στα βράδια μας, πρώτα στο Κολωνάκι – όπου στεγαζόταν το μαγαζί μέχρι πρόπερσι – κι έπειτα στο Μαρούσι, στον πρώην χώρο της ιστορικής Αυτοκίνησης.
Θα λέγαμε, λοιπόν, πως το συγκεκριμένο μαγαζί έχει παράδοση στην καλή διασκέδαση, την οποία σας την προσφέρει απλόχερα και μάλιστα στις καλύτερες τιμές. Έτσι, ο Διονύσης Σχοινάς έχει επιλέξει να εμφανίζεται σταθερά πλέον σε ένα τέτοιο μαγαζί, όπως το 4711 τηλεφωνο που σέβεται τους πελάτες του και τους προσφέρει πάντα την καλύτερη νυχτερινή διασκέδαση. Μάλιστα, το νυχτερινό μαγαζί 4711 τα καλοκαίρια λειτουργεί και στο νησί της Μυκόνου με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Εκεί, ο Διονύσης Σχοινάς συνεχίζει να τα δίνει όλα και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής
σεζόν, με αποτέλεσμα να γίνεται το αδιαχώρητο. Ο κόσμος κάθε βράδυ πλημμυρίζει το 4711 της Μυκόνου, και φυσικά παίρνει μοναδικά!

Η πορεία του Διονύση Σχοινά

Ο Διονύσης Σχοινάς έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στη νυχτερινή διασκέδαση όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του. Είναι ένας μεγάλος και πολύ ταλαντούχος ερμηνευτής που εμφανίστηκε στην ελληνική βιομηχανία της μουσικής στη δεκαετία του ‘ 90 κι από τότε το άστρο του λάμπει συνεχώς. Ο Διονύσης Σχοινάς έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της νύχτας. Μάλιστα οι καλλιτέχνες αυτοί τον δίδαξαν πολλά και όπως είναι φυσικό τον στιγμάτισαν. Έτσι, ο Διονύσης Σχοινάς έμαθε μέσα στη νύχτα – βλέποντας τους κορυφαίους συναδέλφους του – πως μια σωστή καριέρα χτίζεται σιγά με μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Έτσι, με όπλα το ταλέντο του και την εργατικότητα του, ο Διονύσης Σχοινάς κατάφερε να γίνει ένα από τα πρώτα ονόματα στις μαρκίζες των νυχτερινών κέντρων. Όπου κι αν εμφανίζεται και σε όποιο μουσικό σχήμα κι αν συμμετέχει, ο Διονύσης Σχοινάς ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Οι συνάδελφοι του τον εκτιμούν και τον λατρεύουν, όπως άλλωστε και ο κόσμος. Εδω και πολλά χρόνια είναι παντρεμένος με την δημοφιλή τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή, και μαζί έχουν δημιουργήσει μια καταπληκτική οικογένεια. Ο γιος τους Δημήτρης είναι η κινητήριος δύναμη των Διονύση Σχοινά και Καίτη Γαρμπή, ο όποιος τους έχει πάρει τα μυαλά στην κυριολεξία. Έτσι, ο αγαπημένος καλλιτέχνης όλων μας, έχοντας μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, έχει αφιερωθεί στη μουσική κάνοντας θαύματα και διασκεδάζοντας μας εκπληκτικά. Αυτή η σεζόν, λοιπόν, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα με έναν Διονύση Σχοινά στα καλύτερα του!