Ποσειδώνιο Πλούταρχος 2015

Πλούταρχος και Δρακοπούλου στο νυχτερινό «Ποσειδώνιο»! Μόνο αυτό τα λέει όλα σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει αυτόν τον χειμώνα στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Από τα τέλη Αυγούστου, οι Γιάννη Πλούταρχος και Φανή Δρακοπούλου εμφανίζονται στο « Ποσειδωνιο», όπου επικρατεί το αδιαχώρητο από τον κόσμο που σπεύδει να τους ακούσει από κοντά. Αξίζει να τονίσουμε πως το νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο» είναι ένα από τα πιο σπουδαία μαγαζιά που έχει προσφέρει νύχτες διασκέδασης με τεράστιους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού. Πρόκειται για έναν χώρο εκπληκτικό, προσεγμένο και διακοσμημένο με πολύ γούστο. Έτσι, λοιπόν, σε έναν τόσο όμορφο χώρο όπως αυτόν του νυχτερινού μαγαζιού «Ποσειδώνιο», θα εμφανιστούν αυτόν τον χειμώνα οι Γιάννης Πλόυταρχος και Φανή Δρακοπούλου, οι οποίοι από τις 21 Αυγούστου που βρίσκονται εκεί, μας έχουν δείξει τι πρόκειται να ακολουθήσει! Ο Γιάννης Πλούταρχος ολοκληρώνοντας το καλοκαίρι τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Ποσειδωνιο Πλουταρχος» με τον Κώστα Μαρτάκη, εμφανίζεται πάλι στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ώστε να μας προσφέρει μοναδικά βράδια διασκέδασης και τη χειμερινή σεζόν, 2015-2016! Τι καλύτερο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για τη νυχτερινή διασκέδασή μας; Μάλιστα, αυτή τη φορά μαζί με την εκρηκτική Φανή Δρακοπούλου είναι σίγουρο πως θα γίνει χαμός!

Γιάννης Πλούταρχος και Φανή Δρακοπούλου

posidonio-ploutarxos

Στο «Ποσειδώνιο» για ακόμα μια σεζόν ο Γιάννης Πλούταρχος! Αυτό κι αν έχει χαροποιήσει πολύ τους θαυμαστές του μεγάλου καλλιτέχνη, οι οποίοι από τα τέλη Αυγούστου – οπότε κι έκανε έναρξη το συγκεκριμένο σχήμα – σπεύδουν να τον ακούσουν από κοντά, έχοντας στο πλευρό του την Φανή Δρακοπούλου. Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ιδιαίτερα ανανεωμένος μετά από μια σεζόν με τον Κώστα Μαρτάκη στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, η οποία έληξε το καλοκαίρι και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο» είναι ένα μαγαζί που ο Γιάννης Πλούταρχος αγαπά ιδιαίτερα, αφού εκεί έκανε πριν από πολλά χρόνια τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πλούταρχος είχε να εμφανιστεί στο «Ποσειδώνιο» εδώ και περίπου δέκα χρόνια και επέστρεψε την περασμένη σεζόν με τον Κώστα Μαρτάκη. Φαίνεται, πάντως, πως είναι ένα νυχτερινό μαγαζί που του ταιριάζει πολύ, καθώς το όνομα του είναι συνυφασμένο με μαγικά βράδια στο «Ποσειδώνιο Μπουζούκια 2016».

giannis_ploutarxos_posidonioΟ Γιάννης Πλούταρχος αυτή τη σεζόν είναι αποφασισμένος να κάνει τα βράδια μας συναρπαστικά. Έτσι, μαζί με την Φανή Δρακοπούλου έχουν φτιάξει ένα πρόγραμμα που μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όποιος πηγαίνει στο «Ποσειδώνιο» έχει την ευκαιρία να ακούσει εξαιρετικά σουξέ και των δύο καλλιτεχνών, να χορέψει μέχρι το πρωί και φυσικά να διασκεδάσει υπέροχα. Η Φανή Δρακοπούλου είναι κι αυτή μια από τις εκπλήξεις του φετινού χειμώνα, καθώς δε διαθέτει μόνο μια εξαιρετική σκηνική παρουσία, αλλά και μια υπέροχη φωνή που απογειώνει κάθε κομμάτι που ερμηνεύει. Έτσι, ο κόσμος την έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο καλλιτεχνικό στερέωμα και την ακολουθεί σε όποιο νυχτερινό μαγαζί κι αν εμφανίζεται. Η καλλονή της νυχτερινής διασκέδασης, Φανή Δρακοπούλου, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο fun club που είναι πάντα δίπλα της και την στηρίζει στην πορεία της. Η καριέρα της Φανής Δρακοπούλου, λοιπόν, ακολουθεί μια σταθερή ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό είναι που της δίνει μεγάλη ικανοποίηση και δύναμη να συνεχίσει να μας χαρίζει ξεχωριστά βράδια διασκέδασης. Η Φανή Δρακοπούλου ανήκει στις τραγουδίστριες που κλέβουν αμέσως την παράσταση τόσο με την φωνή της όσο και με την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία. Έτσι, η Φανή Δρακοπούλου και αυτή τη σεζόν, χειμώνας 2015-2016, στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, είναι έτοιμη να μας τραγουδήσει τα μεγάλα σουξέ της, όπως το «Εκκρεμότητες», το οποίο φέρει την υπογραφή του Βασίλη Καρρά και σε μουσική και σε στίχους, αλλά και το «Καλύτερα Αλήτισσα», που έχει μπει στις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.