Estate Rouvas 2016

Τη φετινή σεζόν στο estate ξεκινάει ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τους Ονιράμα. Μετά από μεγάλη απουσία πολλών μηνών Σάκης Ρουβάς ξεκινά και πάλι την εμφάνισή του στην Αθήνα και συγκινημένος τον θερινό κέντρο Εστέιτ το οποίο βρίσκεται στην Πειραιώς και είναι το πρώην Villa Mercedes. Σε ένα πολύ μοντέρνο χορό ενώ το καινούργιο μαγαζί περίμενα το ανακαλύψετε ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της θερινής Αθήνας. Ο Σάκης Ρουβάς μετά τις πολιορκημένες εμφανίσεις που έχεις η Θεσσαλονίκη στο stage live κατεβαίνει Αθήνα για να φύγω πάνω-κάτω δήθεν διασκέδαση. Τελευταία φορά που έκανε εμφάνιση στην Αθήνα ήταν πριν δύο χρόνια ο Σάκης Ρουβάς και συγκεκριμένα στο Διογένης studio. Μαζί θα βρίσκονται οι ανατρεπτικοί Ονειράμα οι οποίοι ήτανε μαζί της Θεσσαλονίκης στο stage live για τους δύο μήνες που κρατήσανε παραστάσεις. Οι δύο μεριές δηλώνονταςιασμένος για τη συνεργασία τους στο σηκωμένο μαγαζί το οποίο ακούει στο όνομα estate ρουβας. Το μαγαζί είναι ανοικτό Παρασκευή Σάββατο η ώρα προσέλευσης είναι από τις 11 και μετά να το πρόγραμμα ξεκινάει εντεκάμιση. Υπάρχει δωρεάν parking περιμετρικά του μαγαζιού μπροστά στην είσοδο υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ του μαγαζιού.

estate Σάκης Ρουβάς

Οι παραστάσεις ανάμεσα να κρατήσουν τουλάχιστον τρεις μήνες με το Ρουβά να είναι ο πρωταγωνιστής Σορώτο Concept. Το μαγαζί ιδανικό να κάνετε την κράτηση σας για bachelor κοινωνική εκδήλωση και κάθε είδους εκδήλωση καθώς διαθέτει μεγάλα τραπέζια καναπέδες και σταντ ενώ υπάρχει και για μπαρ για τα άτομα τα οποία δεν έχουμε κάνει κράτηση.

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε το 1972 στην Κέρκυρα και από το 1000 πως 90 και μετά άρχισε να κάνει το πρώτο βήμα τα πάντα νυχτερινή διασκέδαση ξεκινώντας σαν ποπ ερμηνευτής και έφτασα συνθέτης κομματιών. Έχει τραγουδήσει πάρα πολλά κενά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας αλλά και όχι μόνο ενώ τα πρώτα του βήματα τα έκανε σε εσένα μαγαζιά της Κέρκυρας. Συμμετέχει στη Γιουροβίζιον ενώ έχει τραγουδήσει σε πολλές φορές εξωτερικός ομογενής γνωρίζοντας την αποθέωση.

estate 2016

estate ρουβας Μερικά από τη δισκογραφία τα οποία έχει εκδώσει εφτά χρόνια είναι από το 1000 πως 91 που προέρχεται ομώνυμο δίσκο Σάκης Ρουβάς ενώ το 1000 πως 92 έβγαλε το δίσκο μην αντιστέκεσαι το 1993 συνέχισε με το δίσκο για σένα ενώ ακολουθούν πολλοί δίσκοι όπως αίμα δάκρυα ιδρώτας που γίνεται πολλές φορές πλατινένιο τώρα και τα δισκοπωλεία αντίδραση υπήρχε και το παίζουν τα ραδιόφωνα της εποχής κάτι από μένα 21 κατάλληλος όλα καλά το χρόνο σταματάω σε έχω ερωτευτεί υπαρχηγό αγάπη ήρθες παράφορα και πάρα πολλά άλλα ενώ συνεχίζει με singles τα οποία έχει βγάλει πολλές φορές τα οποία γίνονται ανάρπαστα και πολλά 80 μπεστσέλερ.

Κάποια πρασινίλα αυτά είναι δώσουν μια νύχτα το πρώτο μου λάβουμε κομμένη την ανάσα σου υπάρχει εσύ ξέχασες το φύγει μια φορά έγκυος μου έφτιαξε ένα ξανα έλα μου καταφέρω δείτε το βλέπεις είμαι μόνος πολιτικός κάποτε θα ‘μαστε μαζί 290 κυκλοφορεί και άλλα Σινγκλ όπως είναι το σκέφτεσαι εσύ θα μου πάρει καιρό μόνο εγώ ακατάλληλος ενώ μετά πολύ καιρό συνεχίζει με

Οι συλλογές όπως είναι κομμένη την ανάσα Σάκης Ρουβάς χιλιάδες ένα έχει συμμετέχεις πολλές μεγάλες οντισιόν έχει πάρει πολλά βραβεία Αρίων από το 2009 στο 2007 έχει παίξει σε δραματικές σειρές ενώ έχει πάρει μέρος και σε Video Music awards από το 20004013. Σάκη Ρουβά σένα μετά τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες στο νυχτερινό κέντρο και μας καμιά πολύ δυνατό δίδυμο μαζί με τους Onirama Ιόππη δηλώνουν συχνά για την εργασία τους.

Δεν μένει τίποτα πάω να κάνω τέτοια ζέστη ασφαλίστε να τραπέζι για το κυβερνών κέντρο Εστέλ πρόμπλεμ Μερσέντες και απολαύστε από κοντά τους άγιοι Ρουβάς 1 πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω κάτω Twitter διασκέδασης Αθηνάς πεισμώνω. Οι τιμές είναι πάρα πολύ προσέγγιση μες ενώ υπάρχουν φοιτητικά πακέτα για τους ανέργους και φοιτητές με την επίδειξη φοιτητικού πάσο η ώρα προσέλευσης είναι αυστηρά έως τις 11 και η κράτηση έχουν ξεκινήσει να γίνονται κανονικά