ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ υποδέχεται φέτος το μοναδικό Μάκη Δημάκη ο μεγάλος καλλιτέχνης δηλώνει ενθουσιασμένη από τη συνεργασία αυτή και αναμένεται να ξεκινήσει από τα 3 Σεπτεμβρίου. Μετά πολύ καιρό Βοτανικος Μακης Δημακης πήρε την εποχή να κατέβει για πρώτη φορά στην Αθήνα ύστερα από σημαντικές εμφανίσεις που είχε στην Θεσσαλονίκη από το χάραμα live του cinema live και μετά το τέλος του voice live stage στο χάραμα λέξη γίνει στην καριέρα του μετά μεγάλα τραγούδια τα οποία έβγαλε η συνέχεια απογειώθηκε μετά από δύο χρόνια στο cinema live stage στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και τις ώρες Βασιλειάδου ενοχοποιήθηκε όταν έκλεισε τη συνεργασία του στο voice live stage Θεσσαλονίκη 2014.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ 2016

dimakis 2016Τα άκουσε τίποτα με σπουδαίους καλλιτέχνες σιώπησαν τιμήσουν ενώ όλο το διάστημα τραγούδι στο was like stage ήτανε δύο χρόνια ακατάπαυστα με πολύ μεγάλη επιτυχία Στο μαγαζί ανοίγει και μεσοβδόμαδα για να τραγουδήσω μεγάλος καλλιτέχνης πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη ζητάνε και τραγούδησαν μαζί με το Βοτανικος Μακης Δημακης τώρα στο σινεμά αλλά και στο Βόις και έγινε ιδιαίτερα κάποιος τον κόσμο για τις γυναίκες παρουσία και μεθοδικότητα το θετικό του χαρακτήρα και μοναδική φωνή και τα τραγούδια. Ένας γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης οποίο σταθερά πάνω-
Η Διάσκεψη Της Αθήνας Και Το Σχήμα Το Οποίο Θα Κλείσει Ακόμα Είναι;. Αναμένεται Να Δούμε Σύντομα Όλες Τις Εξελίξεις Όσον Αφορά Το Ποιος Θα Κλείσει Μαζί Του. Μπορείτε Να Κάνετε Κράτηση Για Το Νυχτερινό Κέντρο Βερίκος Live Stage Στην Ιερά Οδός Στο Δύο 10212 και στο ίντερνετ δωρεάν. Το σχήμα στο Βοτανικό αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω νυχτερινή διασκέδαση κάποιος ο καλλιτέχνης για πρώτη φορά στην καριέρα κατεβαίνει στην Αθήνα και θα φέρουμε καινούργια νότα στις επιλογές της βραδινής διασκέδασης και μπορεί να μπήκαν για το μεγάλο Μάκη Δημάκη με τις τόσες μεγάλες επιτυχίες ο κόσμος αγάπησε και σιγοτραγούδησε. Στο μαγαζί ξεκίνησαν οι πρόβες και ετοιμασίες και ο καλλιτέχνης πως είχα δώσει τα πάντα για να διασκεδάσει Παναθηναϊκός κόσμος.

Βοτανικος Μακης Δημακης

votanikos dimakisΣτο νυχτερινό μαγαζί Μακης Δημακης Βοτανικος έχουν το δεις πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες όπως είναι η Μαριλένα Αντύπας ο Μακρόπουλος σε λαϊκά γυφτάκια ενώ νεότερα ήρθανε η Μποφίλιου ο Πορτοκάλογλου Αρβανιτάκη είσαι πιο έντεχνο ύφος. Πλέον δεν μένει παρά τη μεγάλη έναρξη οποία λέγεται ότι θα είναι στα τέλη Σεπτέμβρη πληθυσμού ακριβώς live stage. Στο μαγαζί μπορείτε να έρθετε από Ιερά Οδός είτε με Ι.Χ. παρκάροντας δωρεάν πλημμυρικά του μαγαζιού στο γενικό πάρκινγκ που έχει κόσμο στο μαγαζί. Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 και μετά να μπορεί να πάρετε φιάλη οποία ξεκινάει από 120 € η απλή 140 special. Για τους αργούς ανέργους και φοιτητές υπάρχει μειωμένη φιάλη στα έξι άτομα 100 € ενώ η ώρα προσέλευσης είναι από τις 11 η ώρα και μετά.
Το πράγμα να μένετε να τελειώνει κατά τις πεντέμισι με έξι το πρωί και το μαγαζί λειτουργεί κανονικά Παρασκευή Σάββατο κάντε κράτηση και εξασφαλίστε αγάπες για το σχήμα της χρονιάς στο μοναδικό σχήμα που θα έχετε ποιοτική και οικονομική διασκέδαση. Το πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου καθώς η επιχείρηση και ο καλλιτέχνης είναι πολύ αισιόδοξοι για μια πετυχημένη σεζόν τραγούδια όπως το τάμα ανεβαίνει κανενός ανησύχησα και πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες Μάκης Δημάκης Βοτανικός να μέρα να τις ακούσουμε σε συνδυασμό με το λαϊκό πρόγραμμα το οποίο πλαισιώνει Βοτανικος Μακης Δημακης σ’ ένα σχήμα έκλειψη που δεν έχεις κοιμηθεί ακόμα.