Club 22 Πάνος Κιάμος

Νίκος Κουρκούλης και Πάνος Κιάμος στο Club22 και τα βράδια μας παίρνουν φωτιά! Το νυχτερινό κέντρο που εδώ και πολλά χρόνια μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές νυχτερινής διασκέδασης με τα τεράστια ταλέντα που φιλοξενεί και αυτή τη χρονιά έχει βαλθεί να απογειώσει τα βράδια μας. Το Club22 δεν είναι ένα τυχαίο νυχτερινό κέντρο, αλλά ένα μαγαζί που σέβεται τον πελάτη του και προσπαθεί κάθε σεζόν να έχει το καλύτερο μουσικό σχήμα. Έτσι και φέτος, το μουσικό σχήμα του νυχτερινού μαγαζιού Club22 είναι απλά το καλύτερο! Οι Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης έχουν δέσει τόσο καλά μαζί που είναι δύσκολο το πρόγραμμα να μην αφήσει ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Πρόκειται για δύο καλλιτέχνες που όπου κι αν εμφανιστούν αφήνουν το δικό τους στίγμα, ξεσηκώνουν τον κόσμο με τα σουξέ τους και τον κάνουν να περάσει απίθανα. Έτσι, θα γίνει και φέτος λοιπόν, με έναν Νίκο Κουρκούλη που μόλις γύρισε από την Αυστραλία δεν βλέπει τον κόσμο να συναντήσει το κοινό του στην Ελλάδα και έναν Πάνο Κιάμο που δεν βλέπει την ώρα να προκαλέσει χαμό!

panos kiamos club 22

 

Νίκος Κουρκούλης

Ο Νίκος Club 22 Κουρκουλης είναι ο άνθρωπος που έχει ανέβει στην κορυφή της επιτυχίας χάρη στο ταλέντο του και μόνο. Δεν έχει προκαλέσει ποτέ σκάνδαλα και βασίζεται μόνο στη δουλειά του. Το χάρισμά του να επικοινωνεί με τον κόσμο είναι μοναδικό και λίγοι το έχουν. Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στο ελληνικό τραγούδι έχει δουλέψει σκληρά. Η αρχή έγινε στην Καβάλα, την γενέτηρά του. Όμως, πολύ γρήγορα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Ο Νίκος Κουρκούλης τραγουδάει δίπλα σε σπουδαία ονόματα και μαθαίνει πολλά από τις συνεργασίες του αυτές. Κάθε φορά κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα, μέχρι που γίνεται μεγάλο όνομα και ανεβαίνει σε όλες τις μεγάλες πίστες. Η λαϊκή του φωνή μαγεύει τόσο τους συναδέλφους του όσο και το ευρύ κοινό. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει διασκεδάσει με τα σουξέ του Νίκου Κουρκούλη. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά λέγεται «Κίνδυνος» και έχει την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου. Ο κόσμος τον γνωρίζει καλύτερα και τον αγκαλιάζει. Με τον δεύτερο δίσκο του, τον «Παίζεις με τη φλόγα» ο δημοφιλής καλλιτέχνης γίνεται ακόμα πιο γνωστός και κάνει τον κόσμο να τον λατρέψει. Όπως είναι φυσικό οι προτάσεις πέφτουν βροχή και το όνομα του Νίκου Κουρκούλη γίνεται πρώτο στις μαρκίζες των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τα επόμενα χρόνια ο Νίκος Κουρκούλης συνεχίζει να κυκλοφορεί σημαντικές δισκογραφικές δουλειές, οι οποίες περιέχουν πολλά σουξέ. Μας έχει συνηθίσει μόνο σε μεγάλες επιτυχίες, γι’ αυτό κάθε φορά που κάνει μια νέα δισκογραφική δουλειά ή μια νέα συνεργασία σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, είμαστε απολύτως σίγουροι πως θα είναι κάτι το εξαιρετικό.

kiamos

 

Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος δεν είναι ένας απλός καλλιτέχνης. Συνδυάζει πολλά ταλέντα. Τραγουδάει υπέροχα, επικοινωνεί μοναδικά με το κοινό του, το διασκεδάζει όπως μόνο αυτός ξέρει και το κάνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή νυχτερινής διασκέδασης στα κέντρα όπου εμφανίζεται. Είναι ένας χαρισματικός καλλιτέχνης, ένας γνήσιος διασκεδαστής που σέβεται τον κόσμο που πηγαίνει να τον ακούσει και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε την καριέρα του πριν από πολλά χρόνια και κατάφερε να κάνει το όνομά του συνώνυμο της ξέφρενης διασκέδασης. Τα κομμάτια του Πάνου Κιάμου γίνονται αμέσως μεγάλες επιτυχίες και αυτό οφείλεται τόσο στην υπέροχη φωνή του όσο και στην εξαιρετική ερμηνεία του. Ο Πάνος Κιάμος αισθάνεται κάθε τραγούδι που ερμηνεύει και αυτό είναι που τον ξεχωρίζει από άλλους συναδέλφους του. Αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017 ανεβαίνει στην πίστα του Club 22 kiamos με έναν από τους πιο ταλαντούχους συναδέλφους του, τον Νίκο Κουρκούλη. Άρα, η επιτυχία είναι δεδομένη!